De Zilveren Lepel van Jacques Meerman
De Zilveren LepelZeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel. Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken. Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Jacques Meerman Redacteur: Asterisk Vertaler: Asterisk Vertaler: Jacques Meerman, Jacques |
ISBN | 9789000309757 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2012 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
De-zilveren-lepel kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10