Het grote Larousse chocoladeboek van


Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte taartjes, gebakjes die in je mond smelten, ijs, drankjes, kleine tussendoortjes en knapperige lekkernijen. Laat u verleiden door de grote klassiekers of probeer eens een van de originele, smaakvolle creaties. De tips van Le Cordon Bleu zorgen altijd voor een geslaagd resultaat. Stap voor stap leert u allerlei onmisbare handigheidjes waardoor chocoladedesserts voortaan geen geheimen meer voor u zullen hebben! Le Cordon Bleu is een internationaal vermaard opleidingsinstituut en biedt al ruim 110 jaar koks- en banketbakkersopleidingen aan, voor zowel professionals als amateurs. De koks en banketbakkers die er werken, geven met veel passie les en brengen hun kennis op een eenvoudige manier over. Hét naslagwerk voor chocoladeliefhebbers!

Auteur
ISBN 9789020990362 Bindwijze Hardback
23.49 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
Het grote Larousse chocoladeboek
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur:
Auteur: onbekend
Vertaler: Ilse van Huis, Ilse
Vertaler: Hanneke de Bruyn-Golstein
Vertaler: Hanneke de Bruyn-Golstein, Hanneke
Vertaler: Ilse van Huis
ISBN 9789020990362
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2010
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Het-grote-larousse-chocoladeboek kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review