Champagne en karnemelk van


Veel fusies en overnames mislukken en de boosdoener is meestal cultuur: het klikt gewoon niet tussen beide bedrijven. Dit boek legt uit waarom de zachte factor cultuur zo'n harde noot is om te kraken bij bedrijfssamensmeltingen. In heldere taal en to the point adviseert het hoe je met die factor kunt omgaan om van de fusie of overname toch een succes te maken. Aan bod komen de volgende onderwerpen: * Fusies en overnames: wat zijn het en waarom doen we het? * Cultuur: wat is het en waarom doet het ertoe? * Fusie en integratieproces: omgaan met de cultuurfactor * Nederlanders: zo zijn onze manieren! * Cultuur als valkuil: wanneer tuin je er in, hoe blijf je er uit? Het boek is mede gebaseerd op zestien interviews met topmensen uit het Nederlandse bedrijfsleven die uitgebreid aan het woord komen. Met een voorwoord van Herman D. Koning, directeur van Hay Group.

Auteur Bim Bensdorp, Bim
ISBN 9789024402083 Bindwijze Paperback / softback
23.50 Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis >> Meteen bestellen bij
Champagne en karnemelk
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Bedrijfskunde
Rubriek Management algemeen
NUR code 801
Betrokkenen Auteur: Bim Bensdorp, Bim
Auteur: Bim Bensdorp
Redacteur: Richard Heeres
Redacteur: Richard Heeres, Richard
ISBN 9789024402083
Bindwijze Paperback / softback
Jaar uitgave 2012
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Champagne-en-karnemelk kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review