Werkcahier kwalificatieniveau 3 van Geerard Siereveld, Geerard
Skillslab-serie voor verpleegkundige beroepsvaardighedenIn dit cahier zijn de onderwerpen opgenomen die te maken hebben met de zorg voor de voeding. Zowel de basisvaardigheden als de verpleegtechnische handelingen rondom voeding die uitgevoerd worden door de Verzorgende IG komen aanbod. Eten en drinken is een veel voorkomende bezigheid in ons dagelijkse leven. Het is noodzakelijk, maar vaak is het ook een sociaal gebeuren. Als verzorgende kom je in aanraking met het bieden van hulp aan een zorgvrager bij de opname van voeding en vocht. Veel zorgvragers ervaren de dag als erg lang en voor hen is het eten en drinken een welkome onderbreking. Eten en drinken heeft een belangrijke invloed op het geestelijk, lichamelijk en sociaal functioneren van de zorgvrager.
Op de website bij Voeding worden de vaardigheden die in dit cahier worden vermeld behandeld. Je kunt de website ook gebruiken bij het werken aan de studieactiviteiten en het maken van de toetsvragen.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Paramedisch algemeen |
Rubriek | Verpleegkunde en ziekenverzorging |
NUR code | 897 |
Betrokkenen | Auteur: Geerard Siereveld, Geerard Auteur: Johan van 't Wout, Johan Auteur: Cees van Stipdonk, Cees Auteur: Cees van Stipdonk Auteur: Geerard Siereveld |
ISBN | 9789036802291 |
Bindwijze | Paperback / softback |
Jaar uitgave | 2012 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Werkcahier-kwalificatieniveau-3 kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10