Werkcahier kwalificatieniveau 3 van

Skillslab-serie voor verpleegkundige beroepsvaardigheden


In dit cahier zijn de onderwerpen opgenomen die te maken hebben met de zorg voor de voeding. Zowel de basisvaardigheden als de verpleegtechnische handelingen rondom voeding die uitgevoerd worden door de Verzorgende IG komen aanbod. Eten en drinken is een veel voorkomende bezigheid in ons dagelijkse leven. Het is noodzakelijk, maar vaak is het ook een sociaal gebeuren. Als verzorgende kom je in aanraking met het bieden van hulp aan een zorgvrager bij de opname van voeding en vocht. Veel zorgvragers ervaren de dag als erg lang en voor hen is het eten en drinken een welkome onderbreking. Eten en drinken heeft een belangrijke invloed op het geestelijk, lichamelijk en sociaal functioneren van de zorgvrager.

Op de website bij Voeding worden de vaardigheden die in dit cahier worden vermeld behandeld. Je kunt de website ook gebruiken bij het werken aan de studieactiviteiten en het maken van de toetsvragen.


Auteur Geerard Siereveld, Geerard
ISBN 9789036802291 Bindwijze Paperback / softback
28.99 Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis >> Meteen bestellen bij
Werkcahier kwalificatieniveau 3
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Paramedisch algemeen
Rubriek Verpleegkunde en ziekenverzorging
NUR code 897
Betrokkenen Auteur: Geerard Siereveld, Geerard
Auteur: Johan van 't Wout, Johan
Auteur: Cees van Stipdonk, Cees
Auteur: Cees van Stipdonk
Auteur: Geerard Siereveld
ISBN 9789036802291
Bindwijze Paperback / softback
Jaar uitgave 2012
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Werkcahier-kwalificatieniveau-3 kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review