Puur en gezond koken van Elisabeth Johansson, Elisabeth
Bij 'clean' eten gaat het om puur voedsel dat je lichaam goeddoet! Veel groente, maar ook vis, gevogelte en vlees, en zo min mogelijk bewerkt voedsel met allerlei toevoegingen. Steeds meer mensen voelen zich ook beter wanneer ze de inname van suiker, gluten en melkproducten beperken.
Dit boek bevat fantastisch vers, natuurlijk en lekker eten dat geen gluten en melk bevat, maar wel vol zit met voedingsstoffen en energie. Wat dacht je van een zwartebessensmoothie met havermelk als ontbijt, voor de lunch een rodebietenburger met avocado en kiemgroenten, voor het avondeten een courgettepasta met tamarizalm en als dessert raw food brownies?
Geniet van je 'schone' en lekkere maaltijden!
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Basis kookboeken |
NUR code | 441 |
Betrokkenen | Auteur: Elisabeth Johansson, Elisabeth |
ISBN | 9789044746952 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2016 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Puur-en-gezond-koken kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10