Inmaken & fermenteren van


Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid. Alles om mee te beginnen... ... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.

Auteur Petra Casparek, Petra
ISBN 9789044749212 Bindwijze Hardback
17.95 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Inmaken, conserveren
NUR code 449
Betrokkenen Auteur: Petra Casparek, Petra
Vertaler: Yvonne van 't Hul-Aalders, Yvonne
ISBN 9789044749212
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2017
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Inmaken-fermenteren kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review