Inmaken & fermenteren van Petra Casparek, Petra
Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid. Alles om mee te beginnen... ... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Inmaken, conserveren |
NUR code | 449 |
Betrokkenen | Auteur: Petra Casparek, Petra Vertaler: Yvonne van 't Hul-Aalders, Yvonne |
ISBN | 9789044749212 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Inmaken-fermenteren kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10