Groot handboek vegetarisch koken van Claudia Bruchmann, Claudia
Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...
In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariƫr kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.
Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Vegetarische kookboeken |
NUR code | 444 |
Betrokkenen | Auteur: Claudia Bruchmann, Claudia Auteur: Cornelia Klaeger, Cornelia Vertaler: Yvonne van 't Hul-Aalders, Yvonne |
ISBN | 9789044749397 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Groot-handboek-vegetarisch-koken kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10