Werken met wild van



Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.


Auteur Meneer Wateetons
ISBN 9789048829644 Bindwijze Digital download
9.99 Levertijd: Kijk op website voor meer informatie. >> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Basis kookboeken
NUR code 441
Betrokkenen Auteur: Meneer Wateetons
Auteur: Peter Klosse, Peter
Auteur: Theus de Kok, Theus
Auteur: Nicole Willemse, Nicole
Ilustrator: Tijs Koelemeijer, Tijs
Auteur: Peter Paul van den Breemen, Peter Paul
Ilustrator: Saskia Lelieveld, Saskia
Ilustrator: Wim Weenink, Wim
ISBN 9789048829644
Bindwijze Digital download
Jaar uitgave 2015
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Werken-met-wild kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review