Werken met wild van Meneer Wateetons
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.
Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Basis kookboeken |
NUR code | 441 |
Betrokkenen | Auteur: Meneer Wateetons Auteur: Peter Klosse, Peter Auteur: Theus de Kok, Theus Auteur: Nicole Willemse, Nicole Ilustrator: Tijs Koelemeijer, Tijs Auteur: Peter Paul van den Breemen, Peter Paul Ilustrator: Saskia Lelieveld, Saskia Ilustrator: Wim Weenink, Wim |
ISBN | 9789048829644 |
Bindwijze | Digital download |
Jaar uitgave | 2015 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Werken-met-wild kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10