Vleesbijbel van Meneer Wateetons, Meneer
KookbijbelsVleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
€ 28.19
Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Basis kookboeken |
NUR code | 441 |
Betrokkenen | Auteur: Meneer Wateetons, Meneer Auteur: Gertjan Kiers, Gertjan Auteur: Bas van Wijngaarden, Bas Ilustrator: Tijs Koelemeijer, Tijs : Simone van den Berg, Simone Redacteur: Lars Hamer, Lars Redacteur: Suzanne Krom, Suzanne |
ISBN | 9789048833337 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Vleesbijbel kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10