Het ultieme hamburgerboek van Julius Jaspers, Julius
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediƫnten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creƫer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit: 18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Julius Jaspers, Julius Ilustrator: Dennis Brandsma, Dennis Redacteur: Lars Hamer, Lars Redacteur: Aram van Beek, Aram |
ISBN | 9789048839636 |
Bindwijze | Digital download |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Het-ultieme-hamburgerboek kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10