Inmaken en bewaren van Karin Iden, Karin
De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel leuke bezigheid is die ook nog eens verrassend resultaten oplevert. Met de goed uitvoerbare recepten in dit boek maakt u potten overheerlijke jam, marmelade, gelei of chutney, waarmee u veel succes zult oogsten.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Inmaken, conserveren |
NUR code | 449 |
Betrokkenen | Auteur: Karin Iden, Karin Vertaler: Willemien Werkman, Willemien Vertaler: Ron de Heer, Ron |
ISBN | 9789055137015 |
Bindwijze | Paperback / softback |
Jaar uitgave | 2005 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Inmaken-en-bewaren kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10