Brood, rijst en pasta van

Gezond & lekker

In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Auteur Susan Martineau, Susan
ISBN 9789055662531 Bindwijze Hardback
12.00 Levertijd: Niet op voorraad >> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)te
Rubriek Gezondheid (< 12 jaar)
NUR code 213
Betrokkenen Auteur: Susan Martineau, Susan
Auteur: S. Martineau
Auteur: Hel James, Hel
Vertaler: T. Dijkhof, T.
Vertaler: T. Dijkhof
Ilustrator: H. James
ISBN 9789055662531
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2008
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Brood-rijst-en-pasta kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review