Brood, rijst en pasta van Susan Martineau, Susan
Gezond & lekkerIn dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)te |
Rubriek | Gezondheid (< 12 jaar) |
NUR code | 213 |
Betrokkenen | Auteur: Susan Martineau, Susan Auteur: S. Martineau Auteur: Hel James, Hel Vertaler: T. Dijkhof, T. Ilustrator: H. James Vertaler: T. Dijkhof |
ISBN | 9789055662531 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2008 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Brood-rijst-en-pasta kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10