Hete kolen - Het receptenboek van


In 'Hete kolen - Het receptenboek' staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook vegetarische gerechten en zelfs nagerechten komen aan bod. De recepten in het boek geven de mogelijkheid om te oefenen met vrijwel alle kooktechnieken die haalbaar zijn met het populaire buitenkooktoestel. Welk merk kamado je ook hebt, alles zal uitstekend smaken. De gerechten kunnen het hele jaar door bereid worden, onafhankelijk van weer en wind.


Jeroen Hazebroek kookt van jongs af aan op open vuur en barbecues. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado. Hij is eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich toelegt op het geven van trainingen, demonstraties en workshops.

Leonard Elenbaas is chef-kok en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Leonard geeft daarnaast les in buitenkoken aan koksopleidingen.

'Hete kolen - het receptenboek' is het derde kookboek van beide chefs.



Auteur Jeroen Hazebroek, Jeroen
ISBN 9789059566668 Bindwijze Hardback
18.75 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
Hete kolen - Het receptenboek
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Jeroen Hazebroek, Jeroen
Auteur: Leonard Elenbaas, Leonard
ISBN 9789059566668
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2016
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Hete-kolen-het-receptenboek kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review