Echt bier kookboek van


Een liefdesverklaring aan de nieuwe smaakvolle brouwcultuur Bier doet allang niet meer onder voor wijn. Kleine brouwerijen met bijzondere bieren schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland zijn er al bijna 250 brouwerijen. Maar terwijl de meeste mensen weten welke wijn lekker is bij welke maaltijd, geldt dat voor bier veel minder. En dat terwijl bier heel goed past bij het eten. Of nog beter: in het eten. Goffin, Haug en Paul reisden langs vele brouwerijen in Europa, Amerika en Australiƫ op zoek naar verhalen en recepten. In 'Echt bier kookboek' zijn deze belevenissen, smaken en recepten verzameld. Met stoere fotografie en geestige interviews is dit boek goud waard voor de bierliefhebber - vloeibaar goud! Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over 'eten, drinken en andere cultuuruitingen'. Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is kok, auteur van twee succesvolle kookboeken en de oprichter van een van de meest gelezen Duitse blogs: nutriculinary.com. Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto's op het gebied van kunst, auto 's, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften.

Auteur Stevan Paul, Stevan
ISBN 9789059566880 Bindwijze Hardback
23.45 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
Echt bier kookboek
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Stevan Paul, Stevan
Auteur: Torsten Goffin, Torsten
Auteur: Daniela Haug, Daniela
ISBN 9789059566880
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2016
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Echt-bier-kookboek kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review