De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten van


Auteur P. Artusi
ISBN 9789077455265 Bindwijze Hardback
49.95 Levertijd: Niet op voorraad >> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Keuken per land en streek
NUR code 442
Betrokkenen Auteur: P. Artusi
Vertaler: P. de Voogd
Vertaler: M. Geuzebroek
Ilustrator: J. den Besten
ISBN 9789077455265
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2004
Taal nl
Druk 5
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
De-wetenschap-in-de-keuken-en-de-kunst-om-goed-te-eten kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review