From farm to fork in the Netherlands van Nico Dingemans, Nico
CULINAIR NEDERLAND (inleiding) Bestemming Nederland, p.12-15 Nederlandse Wijnen, p.16â??19 Historie & Eetcultuur, p.20â??23 RIJKS®, p.24-37 DE 12 PROVINCIES Friesland, Arjan Bisschop, Landgoed Lauswolt, p.38-49 Groningen, Wicher Werk, Korensant Verhildersum, p.50-59 Drenthe, Jarno Eggen, De Groene Lantaarn, p.60-69 Flevoland, Gerhard Flantua, Flantuas, p.70-79 Overijssel, Landhuishotel De Bloemenbeek, p.82â??95 Gelderland, Alfred Brouwer, De Cantharel, p.96-109 Utrecht, Wilco Berends, De Nederlanden, p.110-121 Noord-Holland, Jonathan Zandbergen, Merlet, p.122-135 Zuid-Holland, Erik van Loo, Parkheuvel, p.136-151 Zeeland, Edwin Vinke, De Kromme Watergang, p.152-163 Noord-Brabant, Dick Middelweerd, De Treeswijkhoeve, p.164-175 Limburg, Vijf chefs van de Oostwegel Collection, p.176-191 DRIE BIJZONDERE HOOFDSTUKKEN Nederland Waterland p.192-205 - De Waddeneilanden, Jef Schuur - Zeewaar, de 1ste zeewierboerderij - De legende van Kaatje Holland International p.206-217 - Invloeden uit Indonesië (Eduard Roesdi) - Invloeden uit Suriname (Soenil Bahadoer) - Invloeden uit China (Xiao Han Ji) Health Cuisine p.218-237 - Bodemgezondheid, Vork en Mes - Eten met de Seizoenen, Asperges - Eten van Dichtbij, Kromme Dissel Colofon p.244â??247
€ 29.95
Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Keuken per land en streek |
NUR code | 442 |
Betrokkenen | Auteur: Nico Dingemans, Nico Ilustrator: Jan Bartelsman, Jan Ilustrator: Bianca Spierenburg, Bianca |
ISBN | 9789082564266 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
From-farm-to-fork-in-the-netherlands kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10