La Cucina d'abruzzo van Stephanie Rammeloo
Een samensmelting van twee ingrediƫnten: passie en eten In La Cucina d'Abruzzo staan de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal: de eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam. Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in de Abruzzen, een prachtige Italiaanse streek. Zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast vind je terug in hun receptuur. Gemma's culinaire no-nonsense benadering en haar liefde voor eerlijke, traditionele ingrediƫnten en Giancarlo's verfijning en mondaine flair gaan perfect samen. Sanne Dirkzwager en Stephanie Rammeloo, ontwerper en auteur, hebben er door de vele foto's, familiekiekjes, sfeerplaatjes en informatieve tekstjes een boek vol Italiaanse passie van gemaakt. www.mondomediterraneo.com
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Keuken per land en streek |
NUR code | 442 |
Betrokkenen | Auteur: Stephanie Rammeloo Auteur: Sanne Dirkzwager, Sanne Auteur: Stephanie Rammeloo, Stephanie Auteur: Sanne Dirkzwager |
ISBN | 9789089895653 |
Bindwijze | Paperback / softback |
Jaar uitgave | 2013 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatie status | Active |
La-cucina-dabruzzo kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10