La Cucina d'abruzzo van


Een samensmelting van twee ingrediƫnten: passie en eten In La Cucina d'Abruzzo staan de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal: de eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam. Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in de Abruzzen, een prachtige Italiaanse streek. Zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast vind je terug in hun receptuur. Gemma's culinaire no-nonsense benadering en haar liefde voor eerlijke, traditionele ingrediƫnten en Giancarlo's verfijning en mondaine flair gaan perfect samen. Sanne Dirkzwager en Stephanie Rammeloo, ontwerper en auteur, hebben er door de vele foto's, familiekiekjes, sfeerplaatjes en informatieve tekstjes een boek vol Italiaanse passie van gemaakt. www.mondomediterraneo.com

Auteur Stephanie Rammeloo
ISBN 9789089895653 Bindwijze Paperback / softback
18.79 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
La Cucina d'abruzzo
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Keuken per land en streek
NUR code 442
Betrokkenen Auteur: Stephanie Rammeloo
Auteur: Sanne Dirkzwager, Sanne
Auteur: Sanne Dirkzwager
Auteur: Stephanie Rammeloo, Stephanie
ISBN 9789089895653
Bindwijze Paperback / softback
Jaar uitgave 2013
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Nee
Publicatie status Active
La-cucina-dabruzzo kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review