De kunst van het bakken van Delia Smith, Delia
Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. Ook bakgereedschap, ingrediënten en taartvormen worden uitgebreid besproken. Delia legt het helder uit. Alle recepten zijn eenvoudig te volgen, getest en daarom echt betrouwbaar. Van tijdloze klassiekers als scones en worteltjestaart, tot de echte 'Christmas cake', van 'shortbread' en muffins tot chocoladetaart en -brownies. Als het niet in dit boek staat, is het op bakgebied niet de moeite waard.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Delia Smith, Delia Auteur: Delia Smith Vertaler: Ester van Buuren, Ester Ilustrator: Dan Jones, Dan Vertaler: Ester van Buuren Ilustrator: Dan Jones |
ISBN | 9789089895936 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2013 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
De-kunst-van-het-bakken kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10