Noma: a work in progress van


Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto's, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld.

Auteur Rene�© Redzepi
ISBN 9789089896063 Bindwijze Paperback / softback
28.19 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
Noma: a work in progress
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Rene�© Redzepi
Auteur: Rene Redzepi
Auteur: Ren�© Redzepi, Ren�©
ISBN 9789089896063
Bindwijze Paperback / softback
Jaar uitgave 2014
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Nee
Publicatie status Active
Noma-a-work-in-progress kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review