De kunst van de Italiaanse keuken van


Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italië. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carrière als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingrediënten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie. Bottura's werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.

Auteur Massimo Bottura
ISBN 9789089896155 Bindwijze Hardback
46.53 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
De kunst van de Italiaanse keuken
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Keuken per land en streek
NUR code 442
Betrokkenen Auteur: Massimo Bottura
Vertaler: Toos IJdema, Toos
Auteur: Massimo Bottura, Massimo
Bewerker: Henja Schneider, Henja
Ilustrator: Carlo Benvenuto, Carlo
Vertaler: Ingrid Buthod-Girard, Ingrid
Vertaler: Akkie de Jong, Akkie
Ilustrator: Stefano Graziani, Stefano
ISBN 9789089896155
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2014
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
De-kunst-van-de-italiaanse-keuken kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review