Koken met granen van Jaap Verschoor, Jaap
Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod. - 'Probeer ook eens' geeft bij een aantal recepten een goed alternatief - Van elk graan informatie waar het gezond voor is - Veel van de recepten zijn glutenvrij - De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Basis kookboeken |
NUR code | 441 |
Betrokkenen | Redacteur: Jaap Verschoor, Jaap Auteur: Laura Agar Wilson, Laura Vertaler: Joost Mulder, Joost Vertaler: Jorgen Drunen, Jorgen Vertaler: Ingrid Buthod, Ingrid Redacteur: Barbara Luijken, Barbara Vertaler: Marie-Christine Ruijs, Marie-Christine |
ISBN | 9789089896643 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2015 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatie status | Active |
Koken-met-granen kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10