Koken met granen van


Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod. - 'Probeer ook eens' geeft bij een aantal recepten een goed alternatief - Van elk graan informatie waar het gezond voor is - Veel van de recepten zijn glutenvrij - De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker.

Auteur Jaap Verschoor, Jaap
ISBN 9789089896643 Bindwijze Hardback
23.49 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Basis kookboeken
NUR code 441
Betrokkenen Redacteur: Jaap Verschoor, Jaap
Auteur: Laura Agar Wilson, Laura
Vertaler: Joost Mulder, Joost
Vertaler: Jorgen Drunen, Jorgen
Vertaler: Ingrid Buthod, Ingrid
Redacteur: Barbara Luijken, Barbara
Vertaler: Marie-Christine Ruijs, Marie-Christine
ISBN 9789089896643
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2015
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Nee
Publicatie status Active
Koken-met-granen kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review