Basic ijs van Christophe Declercq, Christophe
Hoe maak je zelf het lekkerste ijs en de heerlijkste sorbets? Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. Na een inleiding met de basisregels over ijs legt hij stap voor stap uit hoe je de desserts bereidt - niet alleen klassiekers als vanilleroomijs, granité en ijssoufflé, maar ook vernieuwende recepten als basilicumsorbet of kaneelroomijs. Bij alle recepten horen duidelijke stappenfoto's, zodat ijsbereidingen een koud kunstje worden voor elke hobbykok.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Eten en drinken algemeen |
Rubriek | Basis kookboeken |
NUR code | 441 |
Betrokkenen | Auteur: Christophe Declercq, Christophe Auteur: Christophe Declercq |
ISBN | 9789401400763 |
Bindwijze | Digital download |
Jaar uitgave | 2012 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatie status | Active |
Basic-ijs kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10