Chimay van Stefaan Daeninck, Stefaan
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakter te verwerken in culinaire hoogstandjes. Topfoodfotograaf Bart Van Leuven bracht het smakelijke eindresultaat in beeld, met hier en daar stap-voor-stapfoto's. Inge Van Damme gaf haar eigen moderne twist aan de vormgeving van het boek. Ontdek alvast een overheerlijk recept op www.lannoo.be/recept-Chimay
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Stefaan Daeninck, Stefaan Auteur: Stefaan Daeninck |
ISBN | 9789401416436 |
Bindwijze | |
Jaar uitgave | 2014 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Chimay kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10