De smaak van brood van Frank Deldaele, Frank
Van broodeenvoudig tot luxueus Frank Deldaele is een gevestigde waarde in de bakkerswereld. Hij maakte een selectie van de succesvolste broodrecepten, van witbrood, bruinbrood, desembrood en meergranenbrood over luxebrood tot brioche. Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het rijs- en bakproces, zodat je gegarandeerd een geslaagd resultaat krijgt. Je vindt in dit boek de recepturen van onder andere een tijgerbrood, een yoghurtbrood, een hazelnoot-rozijnenbrood en een zonnebloem-pompoenpittenbrood. De recepten zijn geschikt voor zowel de hobbykok als de meest geoefende bakker. Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Frank Deldaele, Frank Ilustrator: Kris Vlegels, Kris |
ISBN | 9789401427487 |
Bindwijze | |
Jaar uitgave | 2015 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatie status | Active |
De-smaak-van-brood kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10