Bollyfood van


Indisch koken in ware Bollywoodstijl Vanavond eten we Indisch! Ongetwijfeld hoef je niet lang te zoeken naar een Indisch restaurant bij jou in de buurt. Dankzij de vele uitwijkelingen is deze keuken over de hele wereld verspreid, niet alleen langs de Indische Oceaan, maar ook in Europa, Noord-Amerika en op de Antillen waar de recepten zijn aangepast aan de smaakpapillen van de lokale bevolking. De bekende journalist en chefkok Jean-François Mallet is op zoek gegaan naar de geheimen van deze keuken die zo door kruiden, fruit en groenten wordt beïnvloed. Zwervend van het ene Little India naar het andere, duikt hij onder in de coulissen van de kruidentuinen in Kerala, volgt hij dembalawas in de straten van Mumbai, snort hij kleine, onbekende gerechten op in de kraampjes van Kochi, helpt hij bij de theeoogst in Sri Lanka, en zo meer. Hij werd opgenomen door de Indiase gemeenschappen van Londen, Singapore, Mauritius en Parijs, en heeft tijdens deze grote reis, die gewoon al bij onze achterdeur begint, zeldzame momenten op beeld vastgelegd. Hij heeft 100 heerlijke, gekruide en eenvoudige recepten beschreven, waardoor we zo de kookpotten van het Indisch subcontinent intuimelen. Vertel mij wat je eet en ik vertel wie je bent...

Auteur Jean-François Mallet, Jean-François
ISBN 9789401438759 Bindwijze Hardback
37.59 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Keuken per land en streek
NUR code 442
Betrokkenen Auteur: Jean-François Mallet, Jean-François
Auteur: Emmanuelle Jary, Emmanuelle
Vertaler: Textcase
Ilustrator: Marie-Paule Jaulme, Marie-Paule
ISBN 9789401438759
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2016
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Bollyfood kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review