Egg on the menu van

Op het menu

Chicken came first, so now here is Egg. Universal and versatile, tasty and nutritious: eggs are indispensable in a whole range of recipes and they are found in all cultures. Author Luc Hoornaert went exploring and collected sixty irresistible egg dishes from all corners of the world: from China, Korea and Japan, through Turkey and Iran to the United Kingdom. He turned to some well-known Belgian and Dutch top chefs for the classic dishes, and cocktails have also been given a well-earned place in Egg. Food photographer Kris Vlegels provided the powerful photos in this beautifully illustrated, timeless cookery book.

Auteur Luc Hoornaert, Luc
ISBN 9789401441254 Bindwijze Hardback
32.89 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Luc Hoornaert, Luc
Ilustrator: Kris Vlegels, Kris
ISBN 9789401441254
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2017
Taal eng
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Egg-on-the-menu kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review