Ei op het menu van

Op het menu

?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.

Auteur Luc Hoornaert, Luc
ISBN 9789401441278 Bindwijze Hardback
32.89 Levertijd: Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Luc Hoornaert, Luc
Ilustrator: Kris Vlegels, Kris
ISBN 9789401441278
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2017
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Ei-op-het-menu kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review