Koken met kruiden & bloemen van Pip McCormac, Pip
Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. Koken met kruiden & bloemen laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honing en seringen en zit niet achter de geraniums, maar gebruik de blaadjes in een fantastische cocktail. Koken met kruiden & bloemen geeft je een overzicht van tientallen kruiden en eetbare bloemen die je zelf makkelijk kunt kweken, vervolgens oogsten en ... vervolgens gebruiken in de keuken. Van basilicum, rozenblaadjes, viooltjes tot en met zuring; geef je ontbijt, lunch, drankjes en feestelijke hoofd- en bijgerechten een extra twist. Met kruiden- en bloemenlexicon, smaakwijzer en kweektips voor tuin en balkon.
€ 11.75
Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL) >> Meteen bestellen bij
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Non-fictie vrije tijd |
Rubriek | Eten en drinken algemeen |
NUR code | 440 |
Betrokkenen | Auteur: Pip McCormac, Pip Vertaler: Joost Mulder, Joost Vertaler: Frederike Plaggemars, Frederike Redacteur: Diederike van Dorsten, Diederike |
ISBN | 9789461431172 |
Bindwijze | Hardback |
Jaar uitgave | 2015 |
Taal | nl |
Druk | 1 |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatie status | Active |
Koken-met-kruiden-bloemen kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10