Koken met kruiden & bloemen van


Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. Koken met kruiden & bloemen laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honing en seringen en zit niet achter de geraniums, maar gebruik de blaadjes in een fantastische cocktail. Koken met kruiden & bloemen geeft je een overzicht van tientallen kruiden en eetbare bloemen die je zelf makkelijk kunt kweken, vervolgens oogsten en ... vervolgens gebruiken in de keuken. Van basilicum, rozenblaadjes, viooltjes tot en met zuring; geef je ontbijt, lunch, drankjes en feestelijke hoofd- en bijgerechten een extra twist. Met kruiden- en bloemenlexicon, smaakwijzer en kweektips voor tuin en balkon.

Auteur Pip McCormac, Pip
ISBN 9789461431172 Bindwijze Hardback
11.75 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Pip McCormac, Pip
Vertaler: Joost Mulder, Joost
Vertaler: Frederike Plaggemars, Frederike
Redacteur: Diederike van Dorsten, Diederike
ISBN 9789461431172
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2015
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Koken-met-kruiden-bloemen kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review