Sauzen en smaakmakers van


Maak je eigen sauzen en smaakmakers Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za'atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen. Met Sauzen en smaakmakers heb je hét handvat om 99 sauzen en smaakmakers zelf te maken: ambachtelijk, lekker en zonder toevoegingen. Van worcestersaus, geurige azijnen, dijon- en Amerikaanse gele mosterd tot en met tafelzuren en exotische smaakmakers als hoisin-, chili- en oestersaus of dukkah en harissa. Leg je eigen voorraad aan in de door jou gewenste hoeveelheden. Ervaar zelf dat eigengemaakte ketchup lekkerder is dan uit de fabriek. De recepten in Sauzen en smaakmakers zijn makkelijk maakbaar en duidelijk, inclusief bewaaradviezen en -tijden.

Auteur Jaap Verschoor, Jaap
ISBN 9789461431547 Bindwijze Hardback
16.45 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
Sauzen en smaakmakers
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Redacteur: Jaap Verschoor, Jaap
Auteur: Caroline Dafgård Widnersson, Caroline
: Matilda Lindeblad, Matilda
Vertaler: Mattijs Warbroek, Mattijs
Redacteur: Cocky Rietman, Cocky
ISBN 9789461431547
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2016
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Sauzen-en-smaakmakers kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review