Smaak van Sicilië van


De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een grote variëteit aan de meest heerlijke groenten.

Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers 'Trattoria' en 'Italië Thuis' dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten.

Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta's , ook veel aandacht voor brood en desserts. Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.

Een tongstrelend kookboek en zonder meer een ode aan het mooie eiland!


Auteur Ursula Ferrigno, Ursula
ISBN 9789492500090 Bindwijze Hardback
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Eten en drinken algemeen
Rubriek Basis kookboeken
NUR code 441
Betrokkenen Auteur: Ursula Ferrigno, Ursula
: David Munns, David
Redacteur: Vitataal
Auteur: Ryland Peters, Ryland
ISBN 9789492500090
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2017
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Smaak-van-sicilie kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review